Szerencsejátékos klienseinknek

Ez az aloldal azok számára igyekszik segítséget kínálni, akik úgy érzik, problémáik vannak a játékkal és kihívást jelent számukra, hogy kontroll alatt tartsák kártyával, sportfogadással, rulettel vagy egyéb szerencsejátékkal kapcsolatos szokásaikat.

Amellett, hogy információkkal szolgálunk a játékszenvedélyről, tanácsainkkal segíteni kívánjuk a felépülést és a problémás szerencsejátéktól mentes, örömteli élet kialakítását.

Mindent a függőségről

Mit nevezünk függőségnek? Ki számít alkoholistának? Hány pohár ital jelent már problémát, és hol kezdődik a játékszenvedély? Rovatunk cikkei segítenek választ találni a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekreés kétségekre. 

Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben szerhasználattal vagy viselkedési addikcióval kapcsolatban, írjon nekünk!

 


Megnézem az összeset
JÁTÉKOSOK TAPASZTALATAI
Játékosok tapasztalatai
 

Elkezdtem megérteni, hogyan viselkedik egy józan ember, és a változásra törekedni:

Létrehozva: 2021-05-28

Amikor bekerültem a Minnesota Részlegre, „csak” drogfüggőnek vallottam magam, alkoholbetegnek nem. A nyugtatóról szerettem volna lejönni....

Tovább

A változás útján:

Létrehozva: 2020-10-26

Az Addiktológiai Pszichoterápiás Részlegen elsősorban reményt kaptam a felépülésre, ami már nagyon régóta nem...

Tovább
A felépülés útja

Lassan siess!

A szenvedélybetegségből való felépülés minden beteg számára tartogat nehéz, megterhelő pillanatokat, amelyeken nem egyszerű túljutni. Ám a józanság fenntartásért történő munka rengeteg örömöt és sikerélményt is rejt.


Tovább

A felépülés első lépései

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mit kell tennie annak, aki szeretne felépülni. Bár nincs egyszerű válasz a kérdésekre, cikkünkel segítünk az első lépések megtételében.


Tovább
Megnézem az összeset
Hozzátartozóknak és pedagógusoknak
Hozzátartozóknak és pedagógusoknak

A szenvedélybetegségekben az érintettek mellett fontos szerep jut a környezetnek is. A családtagok, hozzátartozók, a barátok éppúgy részei lehetnek a függőségnek és a felépülésnek, mint a munkatársak vagy akár a tanárok. A rovat cikkei számukra nyújtanak hasznos információkat és tanácsokat.

Tovább
GA gyűlések
GA gyűlések

Játékszenvedéllyel küzdő kliensek számára ajánljuk a Névtelen Szerencsejátékosok (GA) gyűléseinek látogatását. A gyűlések az alábbi helyszíneken és időpontokban érhetők el...

Tovább