Szerencsejátékos klienseinknek

Ez az aloldal azok számára igyekszik segítséget kínálni, akik úgy érzik, problémáik vannak a játékkal és kihívást jelent számukra, hogy kontroll alatt tartsák kártyával, sportfogadással, rulettel vagy egyéb szerencsejátékkal kapcsolatos szokásaikat.

Amellett, hogy információkkal szolgálunk a játékszenvedélyről, tanácsainkkal segíteni kívánjuk a felépülést és a problémás szerencsejátéktól mentes, örömteli élet kialakítását.

Mindent a függőségről

Mit nevezünk függőségnek? Ki számít alkoholistának? Hány pohár ital jelent már problémát, és hol kezdődik a játékszenvedély? Rovatunk cikkei segítenek választ találni a szenvedélybetegségekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekreés kétségekre. 

Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben szerhasználattal vagy viselkedési addikcióval kapcsolatban, írjon nekünk!

 


Megnézem az összeset
JÁTÉKOSOK TAPASZTALATAI
Játékosok tapasztalatai
 

A változás útján:

Létrehozva: 2020-10-26

Az Addiktológiai Pszichoterápiás Részlegen elsősorban reményt kaptam a felépülésre, ami már nagyon régóta nem...

Tovább

Nem félek a jövőtől:

Létrehozva: 2021-03-16

25 évnyi alkoholizmus, gyógyszerfüggőség, játékszenvedélyre való hajlam és indulatkezelési konfliktusok okán...

Tovább
A felépülés útja

Lassan siess!

A szenvedélybetegségből való felépülés minden beteg számára tartogat nehéz, megterhelő pillanatokat, amelyeken nem egyszerű túljutni. Ám a józanság fenntartásért történő munka rengeteg örömöt és sikerélményt is rejt.


Tovább

A felépülés első lépései

Gyakran merül fel a kérdés, hogy mit kell tennie annak, aki szeretne felépülni. Bár nincs egyszerű válasz a kérdésekre, cikkünkel segítünk az első lépések megtételében.


Tovább
Megnézem az összeset
Hozzátartozóknak és pedagógusoknak
Hozzátartozóknak és pedagógusoknak

A szenvedélybetegségekben az érintettek mellett fontos szerep jut a környezetnek is. A családtagok, hozzátartozók, a barátok éppúgy részei lehetnek a függőségnek és a felépülésnek, mint a munkatársak vagy akár a tanárok. A rovat cikkei számukra nyújtanak hasznos információkat és tanácsokat.

Tovább
GA gyűlések
GA gyűlések

Játékszenvedéllyel küzdő kliensek számára ajánljuk a Névtelen Szerencsejátékosok (GA) gyűléseinek látogatását. A gyűlések az alábbi helyszíneken és időpontokban érhetők el...

Tovább