Hírek

Információ látogatóinknak

Információ látogatóinknak

A vonatkozó határozatnak megfelelően az Addiktológiai Osztályon is feloldjuk a látogatási tilalmat 2021. május 29-től. A nálunk kezelt páciensek látogatása során kérjük tartsák be az alábbi tájékoztatóban leírtakat!

Betegeink kedden, csütörtökön és szombaton 16-18.00 óra között látogathatóak.
 
A  látogatók az intézmény területén benntartózkodásuk során végig 3 rétegű sebészi vagy FFP2-FFP3 besorolású maszkot kötelesek viselni.
 
K izárólag olyan látogatókat áll módunkban beengedni, akik védettségi igazolvánnyal vagy a látogatást megelőző 48 órában készült negatív SARS-CoV-2 PCR-teszttel rendelkeznek, és azt belépéskor bemutatják.
 
Egy beteghez naponta egy látogató mehet be legfeljebb 60 percre.
 
Csomagok behozatala hétfőn, szerdán és vasárnap lehetséges 15.00 és 18.00 óra között; a csomagokon kérjük feltüntetni a beteg nevét, továbbá az emeletet, ahol fekszik!
 
Köszönjük, hogy látogatásuk során betartják a leírtakat!

További cikkek
Addiktológiai Pszichoterápiás Részleg indul osztályunkon!

Addiktológiai Pszichoterápiás Részleg indul osztályunkon!

Szeptembertől új részleggel bővül az Addiktológiai Osztály. Az Addiktológiai Pszichoterápiás Részleg olyan kettős diagnózisú kliensek jelentkezését várja, akik szerhasználati problémáik mellett személyiségzavarral, szorongásos kórképpel, hangulati zavarral, szomatizációs zavarral, illetve egyéb, traumatikus eredetű problémával (PTSD) is küzdenek.

Teltház a Minnesota Részleg szakmai napján

Teltház a Minnesota Részleg szakmai napján

Több mint hetven érdeklődő látogatott el az Addiktológiai Osztályra, hogy meghallgassa a Minnesota Részleg dolgozóinak előadásait a szakmai nyílt napon, amelyet a részleg működésének 6. évfordulóján rendeztek.

Sziklamászás és felépülés

Sziklamászás és felépülés

Bizalom és közösség, hit magamban és a társaimban, a félelmek legyőzése, jelenben maradás - számos közös pont van a sziklamászás és a felépülés között. Az addiktológia csapata vasárnap Várgesztesen tesztelte az új sziklamászó felszerelést.

Urban golf az addiktológián

Urban golf az addiktológián

Első alkalommal tartottunk városi golf bemutatót az addiktológia udvarán a Kék Pont Alapítványhoz kapcsolódó Blue Point Recovery Urban Golf Club közreműködésével.

Szakmai nyílt nap a Minnesota részlegen

Szakmai nyílt nap a Minnesota részlegen

Izgalmas előadásokra és kerekasztal beszélgetésre várunk minden érdeklődőt, aki szeretne többet tudni Minnesota részlegünk szakmai tevékenységéről és tapasztalatairól!

Olvasnivalók tavaszra - Könyvajánló

Olvasnivalók tavaszra - Könyvajánló

Két különleges kötet létrejöttében is közreműködtek a Nyírő Gyula OPAI Drogbeteg Gondozó és Prevenciós Központjának dolgozói, Dr. Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológus és Kiss Anna klinikai szakpszichológus-jelölt.

3 / 6