Hírek

Sorsfonó foglalkozások indulnak felépülőknek a Függőkertben!

Sorsfonó foglalkozások indulnak felépülőknek a Függőkertben!

A meseterápiás foglalkozások művészet-, illetve színházterapeuta kolléga bevonásával 2x6 órában zajlanak a Szent László út 55/b szám alatt.

 
Jelentkezés az addikt.art@gmail.com vagy az info@opai-addikt.hu emailcímen, további részleteket emailben kapnak a jelentkezők.
 
A részletekről így ír a foglalkozásokat vezető Mészáros Piroska kolléganőnk:
 
„A Sorsfonóban a mesékben rejlő szimbólumokkal, képekkel, helyszínekkel dolgozunk. Segítségükkel megfejtjük a cselekvéshez vezető rejtett kódokat, és a mesebeli hős próbáit kiállva új életlehetőségeket fedezhetünk fel: mint ahogyan a józanságmunkában is a fejlődés a cél, a mesebeli próbák során is minden szinten valamivel többek leszünk, mint a korábbiakon. 
 
A foglalkozásokon egy-egy mesével indulunk el, a Metamorphoses meseterápiás módszerrel dolgozunk, később művészet-, illetve színházterápiás elemekkel gazdagodunk belső utunkon.
 
Ezúttal a felépülés útján lévő nőkkel és férfiakkal külön tematikus csoportokban dolgozom, nőies és férfias erőforrásainkat, teremtő képességeinket hívjuk majd életre, amelyek segíthetnek a problémák feltérképezésében, újszerű megoldási- és családi kapcsolódási minták kialakításában, az önbizalom, és önbecsülés építésében. 
 
Mivel felépülő párokkal is dolgozom, érdeklődés esetén nekik is szívesen tartok meseterápiás foglalkozásokat a Függőkertben. A közös munkához három felépülő pár jelentkezésére van szükség.
 
Közös munkáinkhoz szükség lesz kíváncsiságra, nyitottságra, bátorságra és józan jelenlétre, ezeket okvetlen tegyék a tarisznyába, ha velem tartanának a Sorsfonóba!” 

Vissza