Hírek

FONTOS INFORMÁCIÓK

FONTOS INFORMÁCIÓK

Osztályunkon hiszünk a közösség erejében, azonban a jelenlegi járvány kapcsán ennek a közösségnek a biztonsága az első számunkra.

A kialakult helyzetre való tekintettel ezért az Addiktológiai Osztályon átmenetileg nem tudunk új betegeket fogadni, ám ebben az új kihívásokkal járó időszakban sem szeretnénk magukra hagyni volt klienseinket, és a potenciális új páciensek dolgát is szeretnénk megkönnyíteni a felépülés megkezdésében.
 
Nagy örömünkre elindult a Pszichoterápiás Részlegünk Facebook oldala:
 
https://www.facebook.com/addiktpszichoterapia/
 
Minnesota Részlegünk megkezdte az online működésre való átállást. Facebook oldalukon elindult a chates konzultáció mindennap 9-10 és 17-18 óra között, és a stábtagok rendszeresen építő gondolatokat osztanak meg:
 
https://www.facebook.com/NyiroMinnesota
 
 
Kollégáinkkal további online lehetőségeken is gondolkodunk, érdemes tehát követni Facebook oldalaink mellett honlapunkat is.
 
Kérdéseikkel továbbra is keressenek bátran emailben is: info@opai-addikt.hu
 
Felhívnánk minden kedves felépülő figyelmét arra, hogy a 12 lépéses önsegítő anonim csoportokban sem állt meg az élet: mind a a Narcotics Anonymous (NA), mind az Anonim Alkoholisták (AA) és a Névtelen Szerencsejátékosok (Gamblers Anonymous, GA) gyűlései elérhetőek online felületeken (Skype, Facebook, Zoom). További információkért érdemes az anonim csoportok honlapján a Gyűlések menüpontban tájékozódni!
 
Mellékeljük a Drogriporter kiváló gyűjtését is a járvány idején igénybe vehető addiktológiai ellátási formákról:
 
https://drogriporter.hu/jarvany/?fbclid=IwAR1kpdG5pcBLR4FCoZ_gjtMd4sjxZAMVbETZZRYpwnYtJaot-X-AIyFFAYM
 
 
Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Vissza